DAAROM ZIJN ROTAPANELS
DE BESTE KEUZE


Rotapanel: De meest efficiënte Prismatic Variable Message Signs (PVMS)

Snelheid, betrouwbaarheid, effectiviteit en kosten zijn de steekwoorden als er roterende bewegwijzering nodig is. Daarnaast is een duidelijk en helder zicht op de boodschap overdag en 's nachts - onontbeerlijk.
Dure LED-systemen kunnen meer verschillende boodschappen weergeven, maar meestal is een combinatie van drie boodschappen genoeg.
In dit soort gevallen zijn RotaPanels de meest betrouwbare en voordelige oplossing!

Als drie verschillende boodschappen niet genoeg zijn, kan de roterende bewegwijzering van RotaPanel onderverdeeld worden in verschillende segmenten, die elk met een eigen motor en bedieningssysteem worden aangedreven.
Dit biedt u de mogelijkheid meerdere
boodschappen op één RotaPanel te plaatsen.
Het aantal segmenten is onbeperkt.

Waarom Rotapanel?Rotapanels werken probleemloos en duurzaam in meer dan 70 landen en dit aantal groeit nog steeds! Verkeersinstanties in o.a. Nederland, België, Hong Kong en Zwitserland kiezen steeds vaker voor Rotapanels om hun bewezen betrouwbaarheid.

Bij reclame- en verkeerstoepassingen, wordt volgens dezelfde normen geproduceerd. Rotapanel bewijst al langdurig en overal ter wereld zijn kwaliteit. Ook op plaatsen waar van materialen en constructie het uiterste wordt gevergd. Zoals in Qatar (+50°C!). En in Rusland (-40°C!).